top of page
  • susanna

Syyslukukausi alkaa kääntyä kohti loppuaan!Käytännön asioita ja Laulukoulun opetustarjontaa


Vielä on kuitenkin hyvin aikaa laulella tunneilla ennen joulua ja joululomaa, jolloin Laulukoulu sulkeutuu hetkeksi. Tässä vaiheessa vuotta on hyvä tarkistella, löytyykö itseltä vielä umpeutuvia lahjakortteja tai kulttuurisetelien saldoa. Vapaat ajat opettajillemme löydät kätevästi Laulukoulun nettisivuilta, sähköisestä ajanvarauksesta. Ensimmäisen kokeilutunnin maksat (tai kulttuurisetelien saldon käytät) helposti paikan päällä, tunnin yhteydessä.

Kun päästään joulun yli ja uuteen vuoteen, alat ehkä miettiä kevään lauluopintoja!

Kannattaa tutustua jo hyvissä ajoin meidän tuntitarjontaamme. Meillä on tulossa keväälle upeita pienryhmiä – tarjontaa niin lapsista aina senioreihin saakka. Lisäksi vanhat tutut 45 minuutin yksilötunnit löytyvät tarjonnasta jatkossakin. Näiden lisäksi tarjoamme uutena vaihtoehtona 60 minuutin yksilötunteja. Joillekin tämä pidempi tuntimuoto sopii paremmin, joten mikäli mietit pidempää tuntivaihtoehtoa, tule ihmeessä kokeilemaan.

Jos haluat käydä viikoittain tunneilla koko kevään ajan (17 kertaa), suosittelemme sinulle lukukausipakettia. Säännöllinen, viikoittainen laulutuntiaika palvelee sinua, sillä näin opetetut asiat pysyvät paremmin mielessäsi sekä ennen kaikkea lihasmuistissasi, viikosta toiseen. Myös opettaja muistaa äänesi paremmin, kun kohtaatte useammin. Kehittymisesi on nopeampaa!

Jos et halua sitoutua kokonaiseen lukukauteen, on meillä edelleen tarjolla suosittuja 10- ja 5-kerran paketteja. Paketin voit valita joko 45- tai 60-minuutin tunnille. Tällöin tuntiaikasi ei ole sidottu tiettyyn päivään tai aikaan, vaan voit vaihtaa tuntiaikaa esimerkiksi työn tai koulun niin vaatiessa.

Alle 10-vuotiaat lapset saavat meillä opetusta joko pienryhmätunneilla, tai yksilötunneilla, joiden pituus on 30 minuuttia. Tällä taataan se, ettei tunnista tule liian pitkää pienelle lapselle.


Millaisia kursseja tai pienryhmätunteja sinä toivoisit keväälle?

Yhteislaulua, biisinkirjoitusta, kuoroa?

Studiotyöskentelyä, mikrofonitekniikkaa, stemmalaulukurssia?

Olemme täällä somessa sekä Laulukoululla sinua varten, joten olemme iloisia, mikäli annat meille vinkkejä ja toiveita!


Laulun iloa marraskuun pimeisiin päiviin!

Johanna -ope


44 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page