Tervetuloa Tampereen Laulukouluun!

Tampereen Laulukoulu tarjoaa ammattitaitoista opetusta niin klassisessa kuin pop/jazz-laulussa kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille oppilaille. Meidät löytää Tampereen keskustasta, Klingendahlista.

Varaa tunti tästä
tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tästä.

Opetuksemme tavoitteena on:

• Kehittää luonnollista äänenkäyttöä ja hengitystekniikkaa
  • Rohkaista nauttimaan omasta äänestä ja laulamisesta
  • Auttaa löytämään keinoja omaan ilmaisuun

Laulutunnit voi aloittaa ympäri vuoden eikä meillä ole pääsykoetta!

Huomiothan, että varatun tunnin voi perua 24 tuntia aikaisemmin velotuksetta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

Korona-tilanteen vuoksi laulutunteja pidetään myös verkon välityksellä. Tervetuloa kokeilemaan online-tunteja!

Lue meistä lisää:

YKSILÖTUNNIT

RYHMÄTUNNIT

LAPSET JA NUORET

SENIORIT

KURSSIT

ÄÄNITTÄMINEN

OPETTAJAT

SPECIAL

HINNASTO

voice1_pienin

Turku Logomo 18.4.2014
The Voice of Finlandin voittaja Siru Airistola ja opettajansa Susanna Tenkanen-Lindeman.

Palautelaatikon satoa joulukuussa 2019:

”Tunneilla on ihanan kannustava ilmapiiri ja aina on mukava tulla laulamaan!”

”Aina viikon piristys, kun pääsee laulutunnille. Ihanaa laadukasta opetusta joka ikisellä tunnilla. Oon oppinut ihan hirveästi.”

”Hyvää: olen oppinut niin paljon, että sain näytelmässämme PÄÄROOLIN! Huonoa: Ei ole. PS. Ootte parhaita, kiitos!”

”Innolla jo odotan ensi lukukautta :)”

”Jälleen kerran ilmapiiri on ollut lämmin ja kannustava! Opetus on yksilöllistä, sopivasti haastavaa ja oppilaan elämäntilanteen ja yleisen moodin huomioivaa. Iso Kiitos!”