Tervetuloa Tampereen Laulukouluun!

Tampereen Laulukoulu tarjoaa ammattitaitoista opetusta kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille oppilaille. Meidät löytää Tampereen keskustasta, Klingendahlista.

Opetuksemme tavoitteena on:

• Kehittää luonnollista äänenkäyttöä ja hengitystekniikkaa
  • Rohkaista nauttimaan omasta äänestä ja laulamisesta
  • Auttaa löytämään keinoja omaan ilmaisuun

Laulutunnit voi aloittaa ympäri vuoden eikä meillä ole pääsykoetta!
Ota rohkeasti yhteyttä
Yhteydenottolomake
Tai varaa aika suoraan Ajanvarauskalenterista

Korona-tilanteen vuoksi laulutunteja pidetään myös verkon välityksellä. Tervetuloa kokeilemaan online-tunteja!

Lue meistä lisää:

YKSILÖTUNNIT

RYHMÄTUNNIT

LAPSET JA NUORET

SENIORIT

KURSSIT

ÄÄNITTÄMINEN

OPETTAJAT

SPECIAL

HINNASTO

voice1_pienin

Turku Logomo 18.4.2014
The Voice of Finlandin voittaja Siru Airistola ja opettajansa Susanna Tenkanen-Lindeman.

Palautelaatikon satoa joulukuussa 2019:

”Tunneilla on ihanan kannustava ilmapiiri ja aina on mukava tulla laulamaan!”

”Aina viikon piristys, kun pääsee laulutunnille. Ihanaa laadukasta opetusta joka ikisellä tunnilla. Oon oppinut ihan hirveästi.”

”Hyvää: olen oppinut niin paljon, että sain näytelmässämme PÄÄROOLIN! Huonoa: Ei ole. PS. Ootte parhaita, kiitos!”

”Innolla jo odotan ensi lukukautta :)”

”Jälleen kerran ilmapiiri on ollut lämmin ja kannustava! Opetus on yksilöllistä, sopivasti haastavaa ja oppilaan elämäntilanteen ja yleisen moodin huomioivaa. Iso Kiitos!”