top of page

Ryhmätunnit

Laulun pienryhmäopetus on hauskaa, yhteisöllistä ja motivoivaa. Laulutunnin jakaminen toisten kanssa antaa erilaista näkökulmaa oppimiseen kuin yksilölaulutunnit. Ryhmiin pyritään luomaan iloinen ja kannustava ilmapiiri, jossa kaikkien on helppo käyttää ääntään.
Ryhmien koko on 4–6 henkeä. Jokainen ryhmä kokoontuu 12 kertaa lukukauden aikana. Ryhmäpetus voidaan toteuttaa myös pienemmällä osallistujamäärällä tuntimäärää mukauttaen.

Kevätlukukauden ryhmäopetus alkaa viikolla 4. Meillä on käytössä jatkuvan ilmoittautumisen periaate ja ryhmä muodostuu heti, kun halukkaita on minimimäärä. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa toimisto@tampereenlaulukoulu.fi. Mikäli olet kiinnostunut ryhmäopetuksesta mutta aika ei ole sopiva, otathan yhteyttä

Nuorten poplaulupaja 13-16-vuotiaille

Sanni, Ellinoora, Ariana Grande, Sam Smith, John Legend vai joku muu?
Tällä kurssilla pääsee laulamaan suosikkiartistien kappaleita innostavan ja ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa sekä tutustumaan mikrofonin käyttöön. Workshopissa tärkeintä on lauluinnostuksen ylläpitäminen ja lauluteknisiin asioihin tutustuminen turvallisessa ympäristössä. Ryhmien opetussisällöt räätälöidään jokaisen ryhmän tason ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Paikkoja tähän ryhmään voit tiedustella toimisto@tampereenlaulukoulu.fi

 

Iskelmiä ja laulelmia aikuisille

Tällä kurssilla käymme yhdessä läpi sekä ikonisia iskelmiä & laulelmia eri aikakausilta että oppilaiden omia toivekappaleita. Ääniharjoitukset ja osan kappaleista laulamme yhdessä, lisäksi omia sooloja ryhmän toiveiden mukaan. Rentoa meininkiä kivan musiikin parissa!
Maanantaisin klo 19.30-20.30
Opettajana Anu Collin

 

Show ja pop-laulu aikuisille

Haluatko löytää sisäisen supertähtesi? Haluatko saada vinkkejä hyvään laulutekniikkaan, tulkintaan sekä karismaattiseen esiintymiseen? Tällä kurssilla se on mahdollista!
Teemme laulajalle tärkeitä lämmittely- ja tekniikkaharjoituksia sekä treenaamme yhdessä tämän päivän hittibiisejä ja niihin tarvittavia äänenkäyttötapoja. Kurssilaisten toiveiden mukaan voidaan esimerkiksi laulaa stemmoja toisille laulajille ja tutustua mikrofonilaulamisen perusteisiin.
Opettaja antaa myös vinkkejä esimerkiksi esiintymisjännitykseen sekä muusikon henkiseen hyvinvointiin.
Kurssilla on mahdollista esittää omia toiveita käsiteltäviin aihepiireihin!
Heittäydy mukaan laulun vietäväksi, rennolla otteella ja pilke silmäkulmassa
Keskiviikkoisin klo 19.45-20.45
Opettajana Jennifer Markin

Laulu raikaa -ryhmä

Tässä ryhmässä pidetään hauskaa ikivihreiden iskelmien ja kauneimpien laulelmien parissa. Joka kerralla tehdään alkuun ääniharjoituksia, jonka jälkeen syvennytään kappaleisiin. Ryhmässä lauletaan sekä yhdessä että mahdollisesti soolona. Tavoitteet suunnitellaan oppilaiden mukaan, ja ohjelmistoa kootaan ryhmän toiveita kuunnellen. Ryhmä on tarkoitettu yli 60-vuotiaille. Tervetuloa mukaan!
Torstaisin klo 13.00-14.00
Opettajana Tiia Schwartz

Aikuisten pop-laulut – aloittelijoiden ryhmä

Kiinnostaako kevyen musiikin laulaminen, mutta alkuunpääsy tarvitsisi pientä rohkaisua? Tämä kurssi on juuri sinulle. Kurssilla tutustutaan ja harjoitellaan pop/jazz-lauluja ja kevyen musiikin laulutekniikkaa sekä ryhmässä että yksin turvallisessa ilmapiirissä ja hyvällä meiningillä. Tämä matalankynnyksen kurssi voi olla ensimmäisiä askeleita omalla laulupolullasi. Tervetuloa mukaan!
Paikkoja tähän ryhmään voit tiedustella toimisto@tampereenlaulukoulu.fi

Lasten lauluryhmät

Lasten ryhmätunneilla keskitytään rentoon äänenkäyttöön, hyvään lauluasentoon, selkeään tekstiin ja tärkeimpänä laulamisen iloon! Laulut valitaan ikätasoon sopiviksi.
Lauantaisin klo 12.30-13.15 7-9 -vuotiaille opettajana Heini Korhonen
Tiistaisin klo 18.30-19.15  10-12 -vuotiaille opettajana Anu Collin

 

 

Huom! Kurssien aikatauluihin on mahdollista tehdä muutoksia, joten olethan yhteydessä osoitteeseen toimisto@tampereenlaulukoulu.fi, mikäli jonkun kurssin aikataulu ei sovellu aikatauluihinne.

bottom of page