top of page

Leivo leukoihisi rentoutta

Tilasin loppukesästä yhteistyön tiimoilta Kipukaupasta Leipuri Leukarentouttimen ja se tupsahti postiin muutamassa päivässä.

Minulla on ollut aika jäykät leuat ja purentalihakset ovat olleet ajoittain aika kipeät. Tässä laulunopettajan ammatissa on todella tärkeää saada suuta avattua kunnolla alaspäin ja pidettyä leuka laulaessa rentona – tätä hoen lähes päivittäin myös omille oppilailleni.

Niinä aikoina kun elämäntilanne on kiireinen, menen kirjaimellisesti hammasta purren. Tämä tulee minulla usein ihan huomaamattani, mutta onneksi olen oppinut rentouttamaan leukaani sen jälkeen, kun olen alkanut kiinnittämään siihen huomiota. Olen saanut apua purentakiskoista, joita pidän öisin ja purentalihashoidoista, joissa käyn silloin tällöin. Purentalihashoidoissakaan ei pysty jatkuvasti käymään, jonka vuoksi halusin kokeilla kotihoitona Kipukaupan Leipuri Leukarentoutinta – ja voi mitä arjen luksusta se onkaan!

Leipuri Leukarentouttimessa on kaksi voimakkuusastetta: hieman kevyempi ja hieman voimakkaampi. Molempiin voimakkuuksiin saa mukaan myös tärinän. Koin, että itselleni oli paras pienin voimakkuus, kun käsittelin leuan ja kasvojen aluetta. Käsittelin Leukarentouttimella leuan ja kasvojen seutua muutaman kerran viikossa noin viiden viikon ajan. Samoihin aikoihin kärsin myös todella lamaannuttavista pääkivuista. Pääkipujen aikoihin käsittelin myös päätä ja kallopohjaa Leukarentouttimella. Pään ja kallonpohjan hieromisessa koin myös tärinäasetuksen miellyttävänä. Tuntui, kun veri olisi alkanut kiertämään päänahassa paremmin ja ajatus olisi kirkastunut! Hyvää laitteessa on myös sen kaunis design ja se, että päätä hieroessa se ei jää hiuksiin kiinni.

Käytin Leukarentoutinta useimmiten iltasin työpäivän jälkeen, joten koen sen olleen myös hyvää palauttelua pitkän laulupäivän jälkeen. Työni on iltapainotteista ja olen usein kotona vasta noin kello 21. Näin ollen Leukarentouttimen käyttäminen toimi myös pienenä meditaatiohetkenä iltaisin – keskityin vain hieromaan purentalihaksia ja päätäni muutamia minuutteja, ja rauhoituin näin myös yöunia varten.

Voit käydä tutustumassa leukarentouttimeen tästä.

Kaupallinen yhteistyö kipukauppa.fi @kipukauppa
Kirjoittaja on Tampereen Laulukoulun laulunopettaja Camilla

30 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page